Fullmåne – November 11th, 2011

Fullmånen lyser nånstans där ute bakom de upplysta molnen. Jag kan inte sova. Delvis självförvållat av en så skön tupplur strax efter jobbet. It felt like a good idea at the time. Nåh, natten kan användas till mycket. Synd nog borde jag möblera om lite här i rummet men det är ett jobb man kanske inte kan börja med i ett höghus där grannens barn är lättväckt.

Får väl läsa fotobloggar istället då och gå genom gamla bilder. Det gömmer sig en del roligt i arkiven, men mest pinsamheter. Och vad mycket sprit man konsumerat. Kanske har något med saken att göra att man hade med kameran på varje fest men inte i vardagen. varför fotar man inte mera av vardagen? I 20 år har jag bannat över saken, men tro man lärt sig något?

Bilderna som ackompanjerar den här postningen är inte speciella på något sätt, men det var de som fastnade när jag snabbt scrollade genom bilder från början av 2000-talet. De passar tydligen med kvällens sinnesstämning.

 

Concertino in Hell #2AlmostRobot Brännare

0 Comments
Posted in Ramblings

Comments are closed.