Absolut Gimp Suit – January 14th, 2010

Absolut kan det här med roliga flaskor och roliga reklamer men de två senaste flaskorna har varit minst sagt speciella. 2008 släppte de en som de kallade för Absolut Masquerade, en flaska klädd i ett fodral av röda paljetter. Dess egentliga namn var förstås Absolut Drag Queen men jag antar att marknadsföringsavdelningen backade ur. I fjol släppte de då den som syns till höger, d.v.s. Absolut Rock. Dess egentliga namn kan inte vara annat än Absolut Gimp Suit.

Jag snubblade över flaskan av en slump på Alko (dricker ju inte vodka) och kunde inte låta bli att köpa den. Den får stå får sig själv i barskåpet tillsammans med likörerna, inte vågar jag ju släppa lös den här läderbögen bland mina whiskyn. Då vete fan vad som kunde hända när man inte är hemma.

Den enda fördelen med att ha den i barskåpet är att man man säga “Bring out the Gimp!” nästan gång man har fest.

Vågar du öppna dragkedjan?

Absolut kan det här med roliga flaskor eller roliga reklamer. Men de två senaste har varit minst sagt speciella. Ifjol lät jag b
0 Comments
Posted in Ramblings

Comments are closed.