En av mina bilder på utställning – December 28th, 2008

Harvest in Hallis

Harvest in Hallis

Bilden till vänster hänger på uställningen Städer i Ljus som Fotoklubben Pictura deltar i som bäst. Utställningen har hängt på Arken i december och åker nu vidare till Vasa.

Bilden är tagen nära Hallis i slutet av augusti 2008, det var en solig och vacker dag, men med några dramatiska molntoppar som rörde sig över himlen. Bilden är tagen vid ett tillfälle när de täckte solen. Bilden föreställer alltså några sädesax som i en remsa blivit kvar på åkern nära kanten till cykelvägen.

Jag är själv relativt nöjd med bilden, den är inte modifierad på något sätt än lätt skärpt. Jag har märkt att ifall jag börjar klippa och annars modifiera bilderna slutar det oftast med att jag raderar arbetskopian och tar tillbaka den ursprungliga bilden.

0 Comments
Posted in Foto

Comments are closed.