F1rst post! – December 23rd, 2008

En egen blog. Vad ska man fylla den med då? Vet inte är det snabba svaret. Men jag tänkte sätta upp några bilder och/eller bildserier i något skede, därför testar jag nu om det här verktyget duger till någo. Kanske det blir en riktig dagbok av det hela ännu…

Allt är ännu lite vaiheessa här, default theme i WordPress ser ju inte direkt snyggt ut men jag har inte orkat söka fram något bättre ännu.

Som appetizer får ni en bild från Innamo tagen i höstas.

Mars ria på InnamoBilden visar rian som hör till Mars gård på Innamo, gården har stått öde sedan 80-talet och den här rian har nog ingen använt på flera decennier. De gamla hästredskapen av trä står utomhus, knappt skyddade av taket på rian. Redan har mycket förfallit bortom räddning på holmen, men en del saker har jag försökt dokumentera med kameran. Mera följer…

0 Comments
Posted in Ramblings

Comments are closed.